Температурний режим та вентилювання при перевезенні ШПВ

Найменування вантажу

Температурний режим, ºС

Необхідність вентилювання

від

до

Заморожені вантажі, що мають температуру не вище -18ºС

-17

-20

Не вентилюють

Заморожені вантажі, що мають температуру від   -10 до -18ºС

-9

-12

Не вентилюють

Заморожені і переохолоджені вантажі, що мають температуру від -6 до -9ºС

-6

-9

Не вентилюють

М’ясо підморожене, м’ясо охолоджене, м’ясокопченості сирокопчені, бекон, шпик, ковбаси напівкопчені, варено-копчені, риба охолоджена, ікра різних риб, риба холодного копчення океанська (крім оселедця івасі), оселедець пряного засолу і маринована у герметичній упаковці та інші вантажі з температурою від 0 до -6ºС

0

-3

Не вентилюють

Дріжджі хлібопекарські пресовані (два режими)

+5

0

+2

-3

Не вентилюють

Молоко і молочні продукти, яйця курячі харчові, а також інші охолоджені вантажі, що мають температуру від 0 до +6ºС

+5

+2

Не вентилюють

Охолоджені і неохолоджені картопля, виноград, ягоди, яблука пізні для зимового зберігання, груші, мандарини, апельсини, грейпфрути "Стар Рубі", інші свіжі фрукти і овочі, крім пойменованих нижче

+5

+2

При опаленні вентилюють, при охолоджені не вентилюють

Солені і квашені овочі, в тому рахунку капуста кисла (квашена), мочені плоди і ягоди, відварені, солені і мариновані гриби в бочках

+5

+6

Не вентилюють

Маргарин з температурою не вище +10ºС, сири, пиво не пастеризоване та інші охолоджені вантажі з температурою від +7 до +9ºС

+9

+6

Не вентилюють

Томати рожевої і бурої стиглості, огірки, баклажани, перець солодкий, дині, гарбузи, ананаси, лимони

+9

+6

При опаленні вентилюють, при

охолоджені - ні

Томати молочної стиглості, інші грейпфрути

+13

+11

Банани

+13

+11

Вентилюють при охолоджені і опаленні

Маргарин з температурою вище +10ºС, жири кондитерські, хлібопекарські і кулінарні, вина виноградні і плодово-ягідні, шампанське, біопрепарати та інші не пойменовані вище вантажі, що мають температуру вище +9ºС

+15

+9

Не вентилюють


Автор: poizd | Дата: 3.04.2012 | Коментарів: 0
Розділи: Вантажна і комерційна робота, Організація перевезень